torsdag 25. mars 2010

Bitti boo

Vi har fått Bitti boo i posten i dag. Var veldig spent, så den måtte på stumpen med en gang. Var først redd den skulle bli for liten, medium så veldig knøtt ut i forhold til alle andre bleier vi har i den størrelsen. Faktisk var den mye mindre enn bleier vi har i small også... Men dette er jo en bleie som helt klart går under kategorien "nett", selv med begge de tilhørende innleggene i (trifold og timeglass, begge kneppes fast i hver sin ende av bleien). Smale bleier har en tendens til å føre til bæsjelekasje nedover beina her, så jeg tok den på og håpet for alt i verden han ikke hadde planer om å gjøre den slags forretninger akkurat nå. 5 minutter etter bleieskiftet hørte jeg selvfølgelig det spraket i bleien, og kjente forsiktig med hånda på lårene hans, men ingenting! Puh! Alt holdt seg fint der det skulle være, så dette må sies være en smal bleie som fungerer for oss! Den var jo supersøt også, så det er nok ikke fritt for at vi må ha den i litt flere farger etterhvert.Synes den var litt i grenseland på innerste knappinga, så jeg knappet ett hakk lengre ut rett etter at bildene ble tatt. Da satt den perfekt. Sjekk lårene!!Bitti boo er en formsydd bleie og trenger et sperrelag utenpå for å holde tett. Innsiden er av bambus, og utsiden i økologisk velour. Synes de er små i størrelsen, så er man i tvil så lønner det seg å gå opp en størrelse. Lillebror veier 7,5 kg nå, og kunne nok fint ha brukt large, selv om medium visstnok skal vare til 12 kilo.

6 kommentarer:

 1. For en superfin tøybleieblogg! Du skriver så morsomt og levende:) Denne vil jeg følge med på! Hilsen anette&tutta

  SvarSlett
 2. hei

  flott blogg henger meg på :)
  Her har me prøvd bitti d`lish snap in, og dei er heilt klart nokon av dei nettaste bleiene på markedet. Er heilt enig i at ein kan satse på str. l frå ca. 7 kg.
  Har aio frå bitti og den er hakket enklare syns eg:)

  SvarSlett
 3. Oj syns den bleia på det siste bilde såg veldig liten ut jeg..buler jo veldig ut på sidene men det var kanskje bare for å vise? Ellers er vi jo oppttt av mye av det samme så det blir spennende å følge med videre her :-)

  SvarSlett
 4. leste kommentaren under nå om at du knappa et hakk lengre ut etterpå ;-)

  SvarSlett
 5. Ja, den var ganske så trang på innerste kneppinga, ja. En knapp lengre ut satt den som et skudd! :-)

  SvarSlett
 6. Nydelig blogg du har. Her skal jeg følge med videre!:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker