mandag 22. mars 2010

Velkommen hit

Jeg har lenge tenkt på å starte en ren tøybleieblogg, så nå hopper jeg i det. Den tiltaler kanskje et litt snevert publikum, men det gjør ingenting.

Av fem familiemedlemmer i husstanden, er det kun én av oss som bruker bleier. For å bevare et lite snev av anonymitet går han under kjælenavnet Lillebror, et navn hans to eldre søsken liker å bruke på han i hverdagen også. Lillebror ble født den aller siste dagen i september 2009, og heldigvis har han vist seg være en roligere fyr enn vi fryktet han skulle bli, fødselen tatt i betraktning. Han hadde det nemlig veldig travelt med å komme seg ut i denne verden, men når han nå først har kommet har hastverket lagt seg. Denne gutten stresser ikke med noe som helst, hvis han kan slippe. Og på stumpen har han tøybleier. Aller helst formsydde bleier med hjemmestrikka alpakkabukser over, men det er ikke fritt for en og annen brettis, eller en yderst sjelden lommebleie. Men de er det langt mellom, og i løpet av sitt snart halvt år lange liv har han kanskje hatt på seg lommebleie 3 ganger. Men dette kan raskt endre seg, til storebroren brukte vi bare lommebleier, og i hvertfall aldri formsydd med strikkabukse.

Her vil jeg skrive litt om vår hverdag med tøybleier. Håper du vil følge med, og er det noe du ønsker jeg skal skrive om, eller forklare nærmere, så tar jeg i mot ønsker! ;-)

Bloggurat

1 kommentar:

  1. Gratulerer med blogg om tøybleier! Genialt!

    Klem fra Ruth

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker