fredag 9. april 2010

GoodMama

I dag har vi fått to superfine Goodmama (GM) i hus. En med kjøretøy (se bilde) og en  nydelig, sart lyseblå i bomullsvelour. Begge disse er  er modellen som heter "serged fitted" på hjemmesiden deres.

Inne i bleien er det to timeglassformede innlegg kneppet fast i bakkant av bleien. Totalt utgjør de 8 lag bambus, noe som bør holde greit selv for den mest garva stortisseren. Etter 3 1/2 time var den ikke engang fuktig gjennom det ytterste stoffet. Den holder nok fint som nattbleie til lillebror!

Denne modellen er one size, og jeg synes den passer fint i risen. Som med andre knappebleier opplever jeg at jeg ikke får overlappet kneppinga i front, noe jeg egentlig føler at jeg burde greie, iom at han er såpass liten og dette er en one size-bleie. Men her er det mange knapper å ta av, så denne kommer nok til å vare lenge enda!Jeg synes GM er så utrolig fine, jeg liker både modellen og utseendet på dem, og ser at det nok kommer flere slike i hus. De er ikke så ulike Sustainablebabyish, synes jeg, men foreløpig må jeg si at jeg liker GM bedre enn jeg liker sbish. Det eneste jeg synes er veldig dumt med GM er at det finnes mange flere jentevarianter, enn guttevarianter. Men sånn er det jo med det meste, og jeg tråler bruktmarkedet på jakt etter kule gutteprint! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker