søndag 16. mai 2010

Bitti D'lish SIO

Dette er vår andre bleie fra Itti bitti, fra før har vi jo Bitti Boo, som jeg har skrevet litt om her. Bitti D'lish er en litt annen type bleie, dette er en SIO, eller AI2, som det også kalles. Til forskjell fra AIO har en SIO innlegg man knepper fast i bleien. Selve bleien er bare et "tomt" trekk med knapper foran og bak, og så knepper man inn de innleggene man vil. Sett bort i fra "jobben" man må ta med å kneppe fast innleggene synes jeg egentlig at en SIO har flere fordeler enn det en AIO har. Særlig vil man merke det når bleien skal tørkes, for med innlegg som tørker for seg selv tar tørketiden adskillig mye kortere tid. For oss som ikke har tørketrommel er sånt gull verdt. Med kneppbare innlegg er det faktisk mulig å bruke trekket flere ganger også, bare ta ut de våte innleggene, og kneppe inn rene.

Jeg synes den andre Bittien vi har er litt i snaueste laget (medium), så da jeg skulle få enda en bitti i hus ville jeg gå opp en størrelse. Bitti D'lish har vi derfor i Large. Og den satt mye bedre på lillebror! I størrelsesveiledningen står det at størrelse L kan passe allerede fra 9 kilo, særlig de barna med litt tykkere lår. Lillebror ble veid på sykehuset i går, og veide 8.1 kg. Han har tykke lår, men de har vært tykkere, for å si det sånn. Kan aldri i livet se for meg at denne skal passe til 17 kilo, som størrelsesveiledningen sier.

 Den har en nett fasong som jeg liker godt, og et stort pluss er at den kommer i hele 15 farger! Utenpå bleien er det myk minkee, og denne holder seg myk vask etter vask også. Jeg foretrekker borrelås fremfor knapper, og skulle selvfølgelig ønske den kom med borrelås. Føler lillebror har en tendens til å havne mellom to knapper, noe vi unngår med borrelås.

Prisen ligger på 215,-, men det føler jeg den er verdt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker