onsdag 5. mai 2010

Long time...

Jeg har mye å henge fingrene i for tiden, så det blir lite tid til blogging eller mønsterskriving. Bare vi kommer oss helskinnet gjennom mai regner jeg med at alt blir så meget bedre. Denne måneden er pakket med bursdager, konfirmasjoner, legetimer, etc, etc. På kalenderen vår står det skrevet noe på nesten alle dagene! Jeg gleder meg til juni.

Siden sist har vi begynt så smått å bruke litt lommebleier på lillebror. Han trenger litt mer bevegelsesfrihet nå som han begynner bli stor gutt. Det er uvant å stryke over bleiestumpen når det plutselig er en nett lommebleie der, istedenfor den svære formsydd-stumpen vi har klappet på i alle disse månedene. Vi kommer absolutt ikke til å kutte ut formsydde bleier på lenge enda, men gøy å variere litt alikevel. Vi har prøvd ett par nye merker siden sist, omtalen på de kommer om litt, når jeg har litt mer tid til overs. I mellomtiden legger jeg ut noen bleier for salg/bytte, og håper på napp.

Jeg har to Niikki lommebleier jeg ønsker bytte/selge.

Retroelefanter i størrelse medium har pistasjgrønn fleece på innsiden, og er brukt 2 ganger. Nydelig myk bleie, men helt feil passform, desverre. *BYTTET* 

Hodeskaller i størrelse large har bambusfrotte på innsiden, og neppe brukt noe mer enn 2 ganger den heller. Her er både størrelse, passform, print og knapper feil for oss. Hehe


Jeg ønsker gjerne å bytte i Muksut lommebleie med retroelefanter, aper, lastebiler, haner, eller noe annet kult. Vi har bobledyr og troll fra før. Helst ikke jentete print, og helst størrelse S/M, men det er ikke noe absolutt must. Og så ønsker vi med borrelås. :) Har du ingenting å bytte, men vil ha bleiene alikevel ønsker jeg 130,- pr. stk + porto.

Send meg en PM på tøybleieforumet, eller en mail på therese(a)ebnett.no (husk å endre til @).

1 kommentar:

  1. Oi, denne bloggen har jeg aldri sett før! Enda en ny blogg å følge med på.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker