torsdag 24. juni 2010

Jeg er så imponert!

Jeg kan bare ikke få sagt det nok ganger, men jeg er så utrolig imponert over lillebror! Han er kjempeflink til å si i fra når han må bæsje, jeg hadde seriøst aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle få oppleve dette med barn under 2 år, altså. Ikke bare sier han i fra, men han greier å vente til jeg får han på potta også. Tenk det, da! Og helt uten at vi har gjort noe som helst for det. Vi har ikke pottetrent eller innarbeidet rutiner på det. Dette har han funnet ut av helt på egenhånd. Men det er ikke alltid at jeg er like rask i oppfattelsen heller, og da får jeg alltid dårlig samvittighet i ettertid. Vi reiste på hytta for å feire St. Hans i går, og utpå natta begynte han mase veldig. Jeg registrerte at han var lys våken, og at klokka var et sted rett etter 04.00. Han gråt ikke, men han "maste" veldig på meg, i tillegg til at han dyttet og krafset på meg for å få kontakt. Jeg tenkte at han sikkert var klar for å stå opp, og siden jeg overhodet ikke hadde noen planer om å starte dagen så tidlig så ville jeg prøve se om han sovnet hvis jeg lot som jeg sov til tross for at han maste og plukket på meg. Nesten 3 kvarter etterpå var han fremdeles våken, og masinga begynte gå over i skikkelig irritasjon for hans del. Da slo det meg. Han må bæsje! Jeg var ikke sen om å sørge for å få han på doen, og da han hadde fått bæsjet seg ferdig sovnet han så fredelig og sov helt til 10.00. Stakkars liten altså, men så flink! Det er jo ikke akkurat et normalt tidspunkt for han å må på do, så jeg får legge skylda for min trege oppfattelse dit. Men nå vet vi i hvertfall at han fint greier bæsje på (ute)do også, og det er jo greit å vite. Tror alikevel at jeg skal kjøpe med en liten potte til å ta med når vi skal til Danmark, har kikke litt på den fra Ikea og synes den ser fin ut. Noen erfaringer med den?


2 kommentarer:

  1. Vi har den fra IKEA. Den er helt grei. Vi har sågar to, hehe. Men nå er det største som bruker dem da, minste vil ikke, som du vet.

    SvarSlett
  2. Heisann! Så kjekt å finne den flotte bloggen din! Jeg er ei syende forehenværende tøybleiemamma som nok vil ta opp igjen tøybleie-dillaen når neste baby melder sin ankomst!
    Takk for en inspirerende blogg!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker