mandag 21. juni 2010

Muksut formsydd

Muksut formsydd er nattbleien over alle nattbleier. De kommer i flere kule farger, og i hylla vår har vi både blå, grønn, lilla og brun. Ellers finne den også i rød, rosa og oransj også. Det bør være muligheter for å finne en farge man liker, for de aller fleste.

Muksut har en stor og god lomme med åpning bak på bleien. Der kan man fylle på så mye man bare orker, men for vår del holder det mer enn nok en Muksut prefold. Da er bleien såvidt fuktig gjennom i tissesonen dagen etterpå, og huden er tørr og fin. Lillebror er snart 9 måneder nå, og veier rundt 8,3 kg. Vi har både S/M og L/XL, og begge sitter egentlig like fint på han. Den eneste merkbare forskjellen er hvor mye vi kan stramme bleien. Med S/M ligger klaffene kant i kant mot hverandre midt foran på bleien, mens med L/XL overlapper klaffene (se bilde). Den er ganske bred mellom beina, men det er en nattbleie så det er overhodet ikke viktig at bevegelsesfriheten er på topp. Lillebror hemmes uansett ikke av den, han kan fint rulle og kravle rundt på gulvet her som han pleier, selv om rompa er ganske mange ganger større enn den er med dagbleier på.
Prisen pr. bleie er ganske høy, men Muksut generelt er jo ikke de billigste bleiene fordi de kommer uten medfølgende innlegg. På den andre siden er det suverent gode bleier som man har i lang tid fremover. Som med andre bleier gjelder det å holde utkikk på bruktmarkedet, man kan gjøre et godt kupp der, om man synes det er uproblematisk å kjøpe brukte bleier.

Denne bleien trenger et sperrelag. Vi bruker hjemmestrikka bukser i alpakka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker