torsdag 29. juli 2010

Så var ferien over...

Årets sommeferie er over for denne gang, på mandag venter hverdagen igjen. Jeg har kun 8 dager igjen av permisjonen, og kjenner jeg får litt angst av å tenke på det. Samtidig synes jeg det er kjempeflott at lillebror og pappan skal få kose seg sammen her hjemme, og så er det jo faktisk min tur igjen fra midten av oktober, når pappan skal tilbake i jobb igjen. Lillebror skal ikke gå i barnehage enda pga helsesituasjonen hans, så da skal jeg kose meg hjemme med han igjen, en stund.

Sommerferien har vært super på alle måter. Vi hadde 10 dager i Danmark, og jeg som i utgangspunktet var litt usikker på hvor mye bleier jeg skulle ta med, hadde selvfølgelig pakket mer enn nok (enda jeg selv synes jeg under-pakket litt). Alle lommebleiene og AI2'ene ble pakket, og så pakket jeg et lass brettiser i tillegg, som krisebleier tilfelle vi skulle gå tom på hjemveien. Overraskende nok fikk lommebleiene/AI2 ligge i fred, det gikk mest i brettiser uten sperrelag, siden det var så varmt. Brettiser er godt og luftig for stumpen, i tillegg til at de tørker superfort etter vask, og jeg har virkelig fått sansen for de igjen. Bruker sommerfuglbretten, og synes den passer lillebror kjempegodt. Det er en brettemetode som kan tilpasses store og små stumper i mye større grad enn andre brettemetoder, synes jeg. I motsetning til f. eks trekantbretten, som har veldig begrenset brukstid. Bamsemums har postet en kjempefin bretteinstruksjonstråd her, men jeg tenkte jeg skulle poste en egen her i bloggen, så følg med. :-)

Da jeg kom hjem fra ferie i dag var posthaugen mildt sagt enorm. Midt i haugen fant jeg en tykk og myk konvolutt med et avsendernavn jeg kjenner godt. Inni konvolutten fant jeg en skikkelig overraskelse som gjorde meg hoppende glad og varm om hjertet på en gang. Snilleste Vera (Ordentlige bleier) har strikket en nydelig monsterbleiebukse til lillebror! Hun er så flink, og jeg har siklet på disse bleiebuksene i evigheter, og plutselig lå det et nydelig mykt alpakkamonster til oss i postkassa. Snakk om kanon-avslutning på ferien!! Tusen millioner takk, snuppa. You made my day! :-D


Dogåinga tok seg en solid pause etter at vi var på camping for noen uker siden og han sluttet helt si i fra. Jeg har mine mistanker om at han synes campingdoen var like motbydelig som hans mor synes, og at streiken kom av den grunn. Den siste uken er alt imidlertid tilbake i sin vante tralt, og han har bare bæsjet på do. Noen potte ble ikke med på ferie, siden vi ikke kom oss innen Ikea, og den vanlige potta vi har ikke fikk plass i den fullstappa bilen. Men han sitter fint på do, og har bæsjet på både bensinstasjoner, hoteller og feriehus i Danmark og Sverige. Er det noen sak?? Jeg må si at jeg blir rent bortskjemt med den flinke gutten som bæsjer på do, og synes bæsjebleier er alt annet enn kult, når det skjer. Det er praktisk og behagelig for oss begge, at han gjør unna skitarbeidet på do.

1 kommentar:

  1. Høres ut som om dere hadde en innholdsrik ferie! Brettiser er supre på ferieturer, helt enig med deg! Såherlig å se hvor godt buksen passet lillebror og at du blei glad :) Det blir jeg glad av :) Klem!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker