onsdag 18. august 2010

Niikki formsydd

Jaggu lønner det seg å rydde på syrommet/kontoret en gang i blant. *kremt* Jeg er nemlig på flyttefot innomhus, og mitt gamle syrom skal nå bli til gjesterom, mens naborommet blir mitt nye (og store) syrom. I flyttekaosen fant min kjære en helt uåpnet Niikki formsydd som hadde sneket seg ned bak en liten hylle, fra den tiden jeg drev nettbutikk. O'lykke! Jeg digger alle bleiene fra Niikki, og synes det er kjempesynd de ikke selges i Norge lengre. Men greier man komme over noe brukt så er det bare å slå til! De er nok en av de netteste bleiene som finnes på markedet, sammen med blant annet Itti bitti. Bleiebaken blir liten og nett, og så er den smal mellom beina. Helt sikkert kjempebehagelig på! Vi har flere formsydde fra Niikki, men de er litt for store til lillebror, så vi har ikke fått brukt de så mye til han enda. Denne bleien her var imidlertid i small, og overraskende nok satt den kjempegodt på lillebror, enda han er snart 11 måneder. Jeg hadde mentalt sett allerede lagt den ut for salg, men ble ikke direkte lei meg da jeg så hvor fint den satt.

Bleien har en innside av bambusisoli, med den myke siden mot huden. Jeg skal ikke si for sikkert, men det kan kjennes ut som det er 7 lag bambus i bleien. 4 lag i innlegget som er sydd fast i den ene enden, ett lag i selve bleien, og to som er sydd fast på innsiden der igjen. Hva som er på utsiden varierer, vi har med både bomull og bambusfrotte. Bleien kommer med enten borrelås og knapper. Jeg foretrekker nok den med borrelås.

Det eneste negative jeg kommer på å si om Niikki er at de ikke selges i Norge lengre. Finland er kjent for gode bleier, Niikki er intet unntak.

3 kommentarer:

 1. Hei!

  Fin blogg :-)

  Ser du har denne i small -er dei store i str? Tenkte at sidan denne er så nett er den også litt liten, slik som du skreiv bitti boo er? Eg lurer altså på å kjøpe ei Niikki brukt, men den er str L, og gutten min er 7,5 kg (som du skriv kunne gått med din gutt med bitti boo). Blir det alt for stort då trur du?

  SvarSlett
 2. Hei Magnhild! Vi har Niikki formsydd i large, og den går, men den er litt stor. Hadde borrelåsen kunnet overlappe hverandre, så hadde det gått fint. Men ellers sitter bleien helt fint, og vi bruker den jo selv om vi ikke får strammet så mye som vi kunne tenke oss. Gutten min veier 8,6 nå. :-)

  SvarSlett
 3. Glemte å si at den er nett, men størrelsene er mye mer romslige enn bitti boo. Tenker nok at Niikki i small tilsvarer Bitti Boo large, sånn omtrentlig.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker