torsdag 12. august 2010

Wool Hour longies

I dag har jeg kjøpt en WH longies brukt fra en koselig mamma fra tøybleieforumet. Hun bor bare 5 minutter unna her, så det ble noen timer skravling før jeg tok med meg buksa og kjørte hjem. Vi har en WHshorties   fra før, og jeg liker den veldig godt nå, etter mange måneders innkjøring. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor vi har måttet bruke så mye tid på å få den til å trutne ordentlig, men nå er den i hvertfall skikkelig tett og god. Jeg ble enig med meg selv om at den neste buksa fra det merket skulle kjøpes brukt, nettopp for å slippe en like lang innkjøring for å få den helt tett. Jeg tror nok shortiesen vår har blitt tettere etterhvert som min kunnskap om ull som sperrelag har økt, men samtidig har vi jo hatt mange hjemmestrikka bukser som har trutnet mye raskere, på samme tid. En ting er i hvertfall sikkert: Jeg digger utseendet på disse buksene. Dessuten er de så myke og gode at vi uten problemer kan bruke de rett mot huden til lillebror, enda så plaget han er av eksem.


Disse buksene kan kjøpes fra f. eks Bleieboden og Krusedull. De er verdt hver eneste krone, og kan like fint brukes som både sperrelag og vanlig bukse.

Jeg fikk dessuten med klyper til å holde trøya på plass med (fra samme produsent), kommer tilbake til den når jeg har fått testet den litt mer ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker