torsdag 30. september 2010

Forskjell på bitti SIO og AIO

Jeg har alltid lurt på hvordan AIO ser ut inni ift SIO, og særlig siden så mange sier at AIO er mykere enn SIO. Nå fikk jeg den deilige prikkete bittien i posten i går, og jammen var den myk! De må bruke helt andre materialer, tror jeg, AIO kjennes jo nesten ut som en deilig fluffy (tynn) dyne! Innleggene i SIO er liksom flatere, eller hva jeg skal si.

SIOAIOAIO er overlegent mye mykere, men siden det er fastsydd timeglassinnlegg så er det ikke til å komme unna at det er suede cloth mot huden. I SIO pleier jeg legge det innlegget under trifolden, sånn at han har bambus mot huden. Han tåler ikke suede cloth så godt, så jeg må finne på noe lurt med AIOen.

5 kommentarer:

 1. Ååå, gleder meg! Takk for heads up ang suede cloth på innlegget, får bare bytte rekkefølge eller finne på noe lurt der vi også.

  SvarSlett
 2. Er det suede cloth i SIO'en også? *uopplyst* I så fall så tåler han den på timeglassinnlegget som vi har i vår grønne SIO fint. Men drybees sin tåler han ikke over tid..

  SvarSlett
 3. Innsiden av bleien er det samme på begge to. Suede cloth. Timeglassinnleggene er også helt identiske i begge typene. Men i SIO stokker jeg bare om på de sånn at bambustrifolden havner på toppen, og timeglassinlegget i bunnen. I AIO lar jo ikke det seg gjøre, for der er jo bambusen sydd fast på innsiden av bleien, og det som er nærmest huden er da altså dette timeglassinnlegget som er toppet med suede cloth. tenker at jeg i verstefall legger inn en liten vaskeklut eller noe, oppå suede cloth'en. En dag jeg gidder spretter jeg av innlegget og syr et lag bambusfleece på toppen.Så setter jeg bare knapper i for å feste det.

  SvarSlett
 4. Jeg har bestilt en Bitti AIO. Har hørt flere si at SIO'en kan klemme guttetisser litt. Derfor kommer jeg nok ikke til å gå for det.

  SvarSlett
 5. Akkurat det tror jeg er noe man må prøve ut selv, for vår erfaring er absolutt ikke flat guttetiss. Vi foretrekker SIO til vår gutt, faktisk. :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker