onsdag 27. oktober 2010

Bitti tutto er her!

I dag fant endelig Tutto veien til postkassa mi, etter noe jeg mistenker er boikott fra postmannen sin side. Det er mulig han er lei av å drasse med seg pakker til meg i tide og utide?

Tenkte jeg skulle nerde litt, det er vel sikkert andre enn meg som har lurt på hva det er som gjør Tutto så spesiell. Må si jeg fikk litt å gruble på da jeg åpnet bleien første gangen, innleggene i Tutto er noe ganske annet enn de jeg er kjent med fra D'lish. Tutto er dessuten ganske mye større enn D'lish, og er langt i fra noe jeg vil definere som en nett bleie.

Sammenligner den med Bitti D'lish SIO str. L.


Ganske mye bredere mellom beina, men sånn blir det ofte med OS. Litt lengre også, men det gjør ingenting, for D'lish er jo en veldig lav modell, om man kan si det på den måten.


D'lish og Tutto inni:Tutto er også en SIO, her har jeg kneppet ut begge innleggene. Det første man legger merke til er lekkasjesperrene, dette er det kun denne modellen som har. Ellers er knappekodene de samme som i D'lish, med gule knapper bak og lilla foran.


Her er innleggene som hører til. Det ene er langt og kan brettes der det trengs mest. På det lange er det dessuten festet en booster, og på den igjen er det en blå knapp som man kan bruke til å justere lengden på innlegget.


 Innleggene kneppet på plass i bleien igjen.


På klaffene skjuler det seg et ekstra sett med knapper, sånn at man kan gjøre klaffene kortere til minste størrelse.I front er det knapperader for justering av størrelsen. Jeg har ikke kneppet den inn til lillebror, i og med at han bruker største størrelse i D'lish.
En av de tingene jeg har hørt flere nevne er at det liksom er for mye stoff over stumpen, sånn at det blir pløsete. Ble litt overrasket over hvor mye ekstra det var, og skjønner ikke helt hva som er hensikten med dette. Det er ikke som at man kan fylle det ut heller, innsiden av bleien er tett og fin, mens yttertrekket er for stort.Jeg prøvde få noen bilder av bleien på lillebror, men han er en travel fyr for tiden, og har lite lyst til å stå i ro når mamman henter kamera.Strikken i ryggen virker mye strammere enn på D'lish, her greier jeg ikke kneppe på de innerste knappene. Kunne nok fint kneppet enda lengre ut også, bleien var temmelig stram her.

Jeg må innrømme at førsteinntrykket er langt i fra noe "wow". Jeg synes bleien har mye dårligere passform enn D'lish, i tillegg til at den er klumpete og stor. Mulig jeg kan greie få den litt nettere hvis jeg knepper den inn ett hakk? At den er pløsete bak spiller ikke så stor rolle, men jeg stusser litt over hvorfor den er sånn. Mulig det har noe med knappejusteringa å gjøre, at man skal greie justere bare yttertrekket mens innertrekket forblir det samme? Funderer på om problemet blir motsatt da, og at yttertrekket blir tett og fint, mens innertrekket blir pløsete. Noen andre som har en teori rundt dette? Synes innleggene var fine, og liker godt at det er et langt innlegg som kan brettes.  Jeg skal gi bleien en sjanse, men tror nok ikke dette blir en bleie vi griper etter først. Litt skuffet, Bitti er en av våre favoritter, så jeg hadde store forventninger til OS'en. Desverre viser det seg ofte at OS må gå på bekostning av noe, og som regel blir det passformen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker