lørdag 23. oktober 2010

Hurra for Laila!

Laila fra Bleieboden har født en liten pjokk, og i den forbindelse kan du få 10% rabatt hvis du husker på å skrive inn rabattkoden "Laila" når du bestiller. Tilbudet varer til og med i morgen, så her er det bare å hive seg rundt med bestillingen! :D Selv har jeg bestilt meg en Bitti tutto, til tross for at bleien har fått litt hard kritikk. Men så er det jo sånn at det som kanskje ikke funker så bra for noen, funker kjempefint for andre. Her må man bare prøve seg frem! Når jeg først skulle ha meg en ny bitti så bestilte jeg like gjerne i en av de nye fargene også; Sølvgrå! Gleder meg til den kommer!

Fra Bleieboden.no:


Etter lang tids testing kommer endelig Itti Bitti med sin egen "one size fits most"-bleie, altså en bleie som passer de fleste fra små nyfødte til dem som skal slutte med bleier.* En nett bleie som kan tilpasses barn fra ca 3 til 20 kg, den har 4 ulike justeringer.

* Ekstra hofteknapper på innsiden gir gode tilpasningsmuligheter for både slanke og runde babyer.

* Lekkasjesperrer på innsiden beskytter både på sidene og bak.

* Utsiden er kledd med myk minkee. Ingen ekstra yttertrekk behøves - dette er en alt i ett bleie.

* Tre ulike kneppbare innlegg følger med og gjør at man enkelt kan tilpasse innleggsmengden til det enkelte barns alder og behov.

* Bambusinnleggene har god absorberingsevne og har et lag suedecloth øverst for å holde huden tørr.Bitti Tutto kommer i en regnbue av farger - hele 18 farger i alt!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker