mandag 22. november 2010

BabyBeeHinds Night

Her kommer en liten omtale igjen, denne gangen er det BBHN som er den utvalgte. Bleien bestilte jeg fra Australia for nærmere 2 måneder siden, så gikk det en del uker bort i postgang før den kom til oss for ett par uker siden, Vi har enda ikke rukket vaske den inn 100%, men hva gjør vel det når bleien er reneste svampen fra første stund? Jeg bruker ikke sperrelag utenpå den, for bleien er helt tørr og fin utenpå, selv om innleggene er gjennomvåte på innsiden. Gull!

Jeg valgte å kjøpe størrelse large til lillebror, siden han er såpass stor allerede. Large går fra ca 10,5 kg, og lillebror ligger en drøy kilo under det, men på innerste knepping passer bleien fint. Bleien er stor, og klaffene er lange med 4 sett knapper (tror jeg det var), og kommer til å passe ut bleieperioden - uten tvil! Vi er jo fremdeles på innerste kneppinga. Bleien er superabsorberende, kan ikke påstå noe annet. Synes det er helt fantastisk at vi ikke trenger sperrelag på den, særlig siden lillebror ellers tisser nattbleien våt foran allerede før vi er halvveis inn i natta når han har andre nattbleier på seg. Nærmest huden er et lag microfleece, og så er det bare lag på lag på lag med bambus etter det. I selve bleien finnes et lag ganske tykk mikrofiber, som gjør at bleien får en helt utrolig absorberingsevne. Jeg skal definitivt koste på lillebror flere BBHN, den går av med seieren som beste nattbleie ever, uten særlig med verdige konkurrenter. Det er få bleier som kan måle seg med denne! Den koster 249 hos bleieboden, og det tør jeg nesten påstå at er billig for en så god bleie!

Har sett flere omtale den som nett, men det er jeg ikke enig i. Lillebror har riktignok største størrelse til tross for at han er litt for liten til å fylle den vektmessig, men jeg tror barnet skal være ganske stor før denne baken blir nett, altså. En helt ordinær nattbleiebak, vil jeg heller si!

3 kommentarer:

  1. Jeg følger med på bleieboden som en hauk. Tror kanskje det blir L her og, etter å ha lest innlegget ditt.

    SvarSlett
  2. Hihi ja, det var ikke mye nett med den bleia der! Bortsett fra han som var oppi, i den trønderske betydningen av ordet "nætt" ;)

    SvarSlett
  3. Takk for link! Blir utvilsomt denne på oss ja ;) *hilsen studentmor på tøybleierforumet ;)*

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker