torsdag 11. november 2010

Blekksprutbleie?

Med alle sine lange innlegg kan den nok virke litt skummel først, men egentlig var den ikke så vanskelig som den så ut til først. I dag kom endelig en bleie jeg har ventet på i evigheter. BabyBeeHinds Night! Bleien "alle" snakker om, den som ingen bleiehylle vil være fullverdig uten. I god tradisjon sover selvfølgelig lillebror, han pleier som regel gjøre det når jeg får bleier levert på døra. Men heldigvis er det ikke så lenge til han våkner igjen, og da skal jeg prøve på han den fine, litt kjedelige og ensfarga, men oh' så myke BBHN. Og siden den må vaskes så vil vi ikke kunne prøve den på natta før tidligst i morgen kveld. Det er lenge til, det!


De skumle innleggene:

Et timeglassinnlegg på toppen, og på undersiden er det en kjempelang strimmel som er sydd fast midt på, sånn at det blir to litt kortere innlegg. Disse må legges dobbelt.

Klar til å kneppes inn i bleien:


Hadde håpet det skulle være litt høyere andel ren bambus, men her var det jaggu mye annet rart også.
 Det skal visst være en skikkelig tørst sak, dette her. Jeg er kjempespent på å teste den ut!

4 kommentarer:

 1. Hei på deg,

  Fant ingen kontaktinformasjon på deg, så jeg tar sjansen på å skrive her. Ville bare informere deg om at nettbutikken min, Mammabutikken.no, også har tøybleier og blogg hvor vi blant annet skriver om tøybleier. :)

  SvarSlett
 2. Jeg syntes sånne lange og mange innlegg virker skummelt ;-) Men jeg har veldig lyst å prøve BBHN! Har du kjøpt den i Norge eller bestilt fra utlandet? De har vel ingen inne her til lands, så jeg vurderer å bestille en fra utlandet, for å se om den virkelig er så fantastisk som alle sier. Er spent på dommen din!

  SvarSlett
 3. Bleien er kjempefin! Et lite tips til å brette innleggene er å legge begge to forover først, da får du fire lag fremme, og to lag bak. Evt brette det du har ytterst bak forover igjen Det er smart for gutt ;)

  SvarSlett
 4. Elsker den bleia! Tok sjansen og bestilte tre stk då bleieboden fekk den inn, og angra ikkje akkurat på det :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker