tirsdag 9. november 2010

Charlie Banana in action

Jeg er litt ambivalent til det hele. Den er jo så fin! Men er passformen helt optimal? Jeg greier ikke bestemme meg.. Mulig jeg må justere litt på strikkene for å få den til å sitte bedre? Det får bli et prosjekt i tiden fremover, lillebror har såvisst ingen planer om å ligge mer enn absolutt nødvendig på stellebordet for tiden.
Jeg tror "problemet" mitt ligger her. En liten flik fra fronten på bleien stikker ut under klaffene.Ikke så lett å få frem, men det er veldig tydelig når man ser bleien forfra. Jeg har forsøkt stappe den inn, men den vil liksom være ute. Jeg mistenker det er strikken sin feil at klaffen blir dratt ut sånn, men føler ikke jeg kan slakke noe mer på strikkene rundt lårene heller, egentlig. Noen andre som har skaffet seg CB, og som merke noe til dette?

Den stolte far digga bleien fra første sekund. Aldri om han går med på at den skal forlate heimen igjen. Jeg har visst funnet min overmann når det kommer til å digge gutteprint.

4 kommentarer:

 1. Det er unektelig en kul print. Har ikke prøvd merket. Håper dere finner ut av det.

  SvarSlett
 2. Eg har bestilt denne i str L fra Babykind i England, gleder meg til å prøve den!

  SvarSlett
 3. Kommer den i størrelser også? Denne her er en onesize. :-) Jeg tror nok jeg liker den. Hadde den på han igjen i dag, og den er jo så fin! Den sitter veldig tett og fint på han også, så jeg får bare late seg jeg ikke ser de to klaffene som titter ut i lysken på han.

  SvarSlett
 4. Jepp! Men eg fekk veldig lyst til å prøve OS'en og, bare sånn for å teste begge deler. 2 åringen gleder seg til å få gravemaskinbleie!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker