tirsdag 30. november 2010

Julekalender på tøybleier.no

Denne kalenderen er definitivt verdt få med seg, altså! Annonsørene på tøybleier.no har virkelig tatt på seg spanderbuksene og trommet sammen haugevis med fantastiske premier til forumets medlemmer.

Klippet fra tøybleier.no sin portalside:

Ingen jul uten en ordentlig julekalender, eller hva? I morgen braker det løs her på forumet, og vi åpner for et realt gavedryss hver dag frem til jul. Har du lyst til å bli med?


Har du mer enn 10 innlegg i forumet så kvalifiserer du til å bli med. Alle med 15 innlegg eller mindre må ha skrevet en presentasjon for å kunne delta. En god anledning til å komme ut av “snikerskapet”, og bli med i praten her på tøybleier.no!

Det legges ut ett spørsmål pr. dag som må svares riktig på for å kunne være med i trekningen. Spørsmålet handler om butikken eller produktene til den butikken som har donert premie den dagen. Svaret finner man på nettsiden til vedkommende.

Hvis du vil delta i konkurransen så skal svaret på dagens spørsmål sendes til en egen mailadresse vi har opprettet til formålet. Du skal signere med nicket du bruker i forumet sånn at det kun er de med innfridd innleggskrav som havner på trekningslisten. Alle besvarelser uten nick vil bli slettet. Julekalenderen er et tilbud til våre aktive medlemmer. Innleggskravet trenger ikke være innfridd til den 1. desember, men det lønner seg jo å komme seg over 10 innlegg (og presentasjon) så raskt som mulig sånn at man får deltatt flest mulig dager og dermed bedret vinnersjansene sine.

Dersom man ikke vinner hovedpremien så er det ingen grunn til å henge med leppa, for Bleieboden har nemlig sørget for at vi har trøstepremier hver eneste dag gjennom hele kalenderen! Det kommer ingen spørsmål med trøstepremiene, og vi trekker en vinner blant de deltagerene som har svart riktig på hovedspørsmålet.

Vinneren trekkes ved hjelp fra random.org, og annonseres fortløpende her inne på forumet og på facebooksidene våre. Fristen går fra midnatt til midnatt, noe som betyr at det også er tidspunktet for når det dukker opp nye spørsmål igjen. Vinnersjansene er dog like store uansett når på døgnet man velger sende inn sin besvarelse.


Velkommen skal du være, vi gleder oss til å dele ut fantastiske premier til flotte tøybleiermedlemmer hver dag frem til jul!
Skal du være med?

3 kommentarer:

  1. yes, jeg skal være med! (og jeg skal ha kalender på bloggen min, så der kan du vinne enda flere tøybleiepremier ;-))

    SvarSlett
  2. Ja, kanskje jeg hiver meg med hos deg, siden jeg ikke kan ta del i det store gavedrysset på forumet. :-)

    SvarSlett
  3. Å, så spennende:) I år blir jeg med:)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker