lørdag 13. november 2010

Klistrebitti!

Før helgen opplevde jeg noe som jeg tidligere kun har hørt snakk om. Jeg satt her i sofaen med et digert lass bleier og innlegg, og skulle stappe og kneppe bleier som skulle ryddes på plass i hylla etter vask. Da jeg plukket opp den fine, brune bittien for å kneppe innleggene i den så synes jeg den kjentes så stram ut i "skinnet". Snudde den rundt og oppdaget til min forskrekkelse at hele stumpen på bleien var snurpet godt sammen. Forsøkte løsne litt på snurpene, men stoppet temmelig på nanosekundet da jeg hørte noe som bare må ha vært lyden av delaminering. Ikke bare snakker vi en ødelagt bitti her, men favorittbittien!! Jeg måtte ta meg sammen for å ikke skrike høyt i desperasjon!
Sendte en halvhysterisk mail til Tina fra Bleieboden, for å høre om hva jeg skulle gjøre med bleien. Jeg kjøpte den nemlig av henne i slutten av mai i år. Heldigvis kan man alltid stole på at Tina ordner opp hvis det skulle være noe, og intet unntak denne gangen. Jeg fikk en helt ny bitti i posten, hun hadde til og med lagt ved en booster til meg! Den ødelagte bittien lever nå et helt nytt liv på stumpen på Teddy Mums, storesøster var ikke så rent lite fornøyd med å få en så flott bleie til den beste bamsen i samlinga. Favorittbleie til favorittbamse, stort bedre blir det bare ikke. Og en stor takk sendes i retning Valle, og Tina fra Bleieboden! ♥ Det lønner seg å kjøpe bittiene der, for da er du sikker på å få god hjelp hvis de skulle gå i stykker!

Bitti har hatt noen partier med PUL som ikke har vært helt bra. Det er disse som klistrer og/eller knirker. Alle bittiene som produseres nå vil merkes med serienummer, slik at de lettere kan holde styr på partiene.

5 kommentarer:

 1. Hurra for Tina og Bleieboden altså!! Er jo livredd for at det skal skje med noen av våre også :S Og nå som de ikke vil være i bruk på en stund så vil de jo være gamle innen det skjer :S

  Hører noen sier de har bytta vaskemiddel eller vaskemåte akkurat i forkant, noe du vet om som du har gjort annerledes eller?

  SvarSlett
 2. Nei, ikke egentlig! Dvs, jeg har fått crunchy clean til bleievasken nå, men alle bittiene ble vasket i samme vaska, og det var bare denne ene som ble ødelagt. Selv om vaskemåte eller vaskemiddel skulle være med på å utløse det hele, så er det jo bare med disse dårlige partiene dette skjer.

  SvarSlett
 3. Lurer på om det har skjedd her og....på en bleie kjøpt i høst....men har ikke kjøpt den på Bleieboden.

  SvarSlett
 4. Hvis du kjøpte den ny så bør du kontakte butikken for da er det reklamasjonssak. Kjipt om de er fra det store utland da, for da blir det fort dyrt med porto og alt. Aner ikke om de er like greie på reklamasjoner heller... Men hvorfor er du ikke sikker? Her var PULen som limt sammen, og jeg måtte ta i for å få til å rette ut den igjen. Det var mao ingen tvil om hva som hadde skjedd!

  SvarSlett
 5. Det er nok ingen tvil på den ene bleia. Har en til som lager litt lyd, men den er ikke sånn klistra i PULen.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker