torsdag 4. november 2010

Ooga Celebrians

I dag fikk jeg endelig prøvd på den fine oogableien som landet i postkassa for noen dager siden. Ganske så romslig størrelse på disse bleiene, de kan justeres med knapper i risen, og jeg har den sammenkneppet til lillebror. Denne kommer garantert til å passe ut hele bleieperioden! Suuupermyk bambusvelour på innsiden, sånn burde alle bleier være! Lomma er romslig, og bleien bygger litt mer enn f. eks Muksut. Alikevel er det ingen diger bleie, og mellom beina er den veldig smal og fin. Sier ikke nei takk til flere sånne! Jeg er dessuten en sånn som går andres hjemmesydde etter sømmene, og her var det bare pent arbeid og rette, fine sømmer så langt øyet kunne skue. ;-) Sånt liker jeg!

Litt vanskelig å få noen særlig gode bilder av lillebror for tiden, når jeg setter meg ned på gulvet for å ta bilde av han så vil han bare klatre på meg, og etterhvert går han lei og krabber avgårde i turbofart. Så dette var det beste jeg greide i dag, men man får jo sett bleien fra litt forskjellige kanter da, om ikke annet. :-D


7 kommentarer:

 1. Får nesten lyst å begynne med tøybleier når jeg ser alle de freshe bleiene :) men blir nok ikke i denne omgangen...

  SvarSlett
 2. Aldri for sent vet du, Marita! Si fra hvis du vil låne noen da. ;-)

  SvarSlett
 3. Her er det også nesten umulig å få til å ta bilder. Han kommer mot meg i racerfart så fort han ser snora på kameraet. Fiin bleie! Er den i large eller?

  SvarSlett
 4. Så fin!
  Har enda ikke prøvd ut Celebrians, men jeg kjenner jeg MÅ ha en snart :)

  SvarSlett
 5. Bleien er i størrelse M/L, såvidt jeg forsto henne rett. Ser hun har skrevet at størrelsen går fra liten M til stor L, til en annen. Regner med hun syr etter samme mønster hver gang, sånn at jeg også har den størrelsen. Da er det i såfall M vi er på nå, for jeg har kneppet risen i minste størrelse.

  SvarSlett
 6. Den er så fin! Står høgt på ønskelista! Håper Heidi syr mange fleire!!

  SvarSlett
 7. Kjempefin!! Gleder meg til å prøve på Lillebroren her i huset når han kommer :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker