tirsdag 23. november 2010

PIF

For noen uker tilbake meldte jeg meg på PIF (Pay it forward) hos Vera. I dag kom det en nydelig pakke i posten til meg. Jeg fikk nesten litt julefølelse da jeg skulle åpne den! Vera syr nydelige gaveposer, og pakken min var pakket inn i en sånn. Kjempesmart som miljøvennlig alternativ til vanlig gavepapir. Kan brukes om og om igjen! :-)


Inni pakken fant jeg 3 glidelåser i fine farger, 2 truseinnlegg sydd av Vera, 2 nøster myk babyull i dus grønn, en pose med oransje akrylknapper og en spennende te som jeg skal lage meg en kopp av når ungene er lagt i kveld!


Tusen takk for kjempefin pakke, Vera! ♥


Nå er det min tur til å gi noe videre! Opplegget er basert på konseptet fra filmen "Pay it forward" der gode gjerninger og hjelp er gitt mennesker uten å forvente noe tilbake bare gjøre noe godt for noen andre, i håp om at de som mottar godhet fra deg kommer til å gi det videre til andre med samme intensjoner. Høres ikke det hyggelig ut?

 • Du kan melde deg på hos meg ved å skrive det i kommentar til dette innlegget.

 • Du bør ha egen blogg, så du også kan spre budskapet.
 • Du skal ha lysten til å glede andre. Du trenger ikke å kunne sy, strikke eller hekle. Gaven kan være hva som helst av ting du lager selv: Det er bare fantasien som setter en stopper her. Poenget er å glede den som får pakken!
 • Du skal gi det videre til andre og sende dine egne 3 gaver av sted innen de neste 365 dagene.


De første tre som melder seg på PIF her hos meg, får en gave av meg innen et år. Det blir ikke i dag, men kanskje neste måned? Eller måneden etter det? En eller annen dag, innen ett år har gått, så ligger det en pakke i postkassa di fra meg. Har du lyst til å bli med?

5 kommentarer:

 1. Oh yes! Jeg vil fryktelig gjerne være med. Har aldri hørt om dette før, men likte umiddelbart ideen!

  SvarSlett
 2. Så fint at pakken er kommet frem :) Det blei ikke så mye hjemmelaget men litt til å kunne lage ting til deg som er så flink med alt av håndarbeid :) de knappene som vi snakket om tidligere kan du nå teste og se hva du syns ;) og det mintgrønne garnet er ikke vanlig babyull men Sublime babysom er blanding av kasjmir og silke og fineste merinoull som skal være helt kløfritt. Tenkte kanskje det kan være noe for lille gullet ditt?

  SvarSlett
 3. Aha, så det var det det var! Synes det var vel mykt til babyull å være ja, men så var det ikke noen lapp på så jeg måtte bare gjette ut i fra hva jeg synes det lignet utseendemessig. Superfin farge var det også, tipper det blir noen undertrøyer til lillebror av det, som kan holde han varm hele vinteren!

  SvarSlett
 4. he-he, glemte å srkive en lapp om alt til deg :) tenkte meg at det kan bli fine trøyer til ham, ja :) det var ikke bånd på alle de nøstene dajeg kjøpte en pakke med 10 eller noe den gangenmed bare lapp på posen. Jeg elsker det garnet i alle fall!

  SvarSlett
 5. Er det plasser igjen? Melder meg på i så fall :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker