mandag 8. november 2010

Unnskyld postmann!

Jeg vil rette en personlig beklagelse til vår trofaste postmann. Jeg sendte deg noen mindre hyggelige ord i tankene da du kun hadde siste utgave av NAAFmagasinet til meg i dag. Jeg mistenkte deg til og med for å holde tilbake pakker med vilje, bare for å plage meg. Jeg beklager, vi kan alle gjøre feil. Også du, åpenbart, som la min dyrebare pakke fra Bleieboden i postkassa til mine svigerforeldre. Heldigvis skjønte min svigerfar viktigheten av slike pakker, og kom med den nå i kveld.

Det har seg nemlig sånn at jeg er veldig svak for bleier med "gutteprint". Desverre finnes det ikke så mange av dem, men når de først dukker opp så gjelder det å slå til så raskt som mulig, før de rives vekk av andre gale tøybleieforeldre som også verdsetter kule gutteprints.

Nytt merke i Norge dette, og slående lik en annen bleie på markedet. Forklaringen ligger i det at det er samme designer/produsent, såvidt jeg forsto det. Meet Charlie Banana! *fanfare*
Bleien kommer med 2 stk. mikrofiberinnlegg. Innsiden er myk fleece, og lommeåpningen sitter foran på bleien. Bak er det plassert noe som må være markedets beste "ryggstrikk" (på en lommebleie), en ordentlig bred og god strikk! Sånt kan man  like!Denne bleien er en OS, og det er første gang jeg ser størrelsesregulering på denne måten. Vanligvis justerer man størrelsen med knapper eller nedbretting av front, men her justerer man strikkene! Genialt!


Lillebror sover sin dypeste søvn, så det er vel ingenting annet å gjøre enn å vente til i morgen med å prøve den på. Man kan tross alt ikke vekke ungen bare fordi det kom uventet bleiepost på døra rett etter 22.00 en mandags kveld... Eller?

2 kommentarer:

  1. Ser ut til å være en god bleie :) Er den veldig lik Fuzzi? Ser veldig lik i alle fall. Du får huske å legge inn en tilbakemelding på hvordan den er i bruk.

    SvarSlett
  2. Ja, den er prikk lik Fuzzi, faktisk. Det er visst samme produsent, var det noen som sa. Utseendet er det samme, men forskjellene ligger på innsiden.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker