mandag 10. januar 2011

Har du fått med deg januarsalget?

Ingen januar uten salg, eller hva? Jeg har ikke fått fullstendig oversikt over alle som har salg, men her er i allefall noen tips å ta med seg hvis man har noen kroner som brenner i lomma.

Krusedull har stort salg med opp til 50% avslag på enkelte varer. Her kan du få kjøpt de formsydde bleiene fra GoodMama til 10% avslag, Raven tree til 10% avslag, og de fantastiske BBH Night til hele 40% avslag! Det er også bleiebukser til 50% avslag der, men jeg greier ikke helt skjønne hvilket merke det er snakk om.Hos Lillegull tøybleier får du hele 25% rabatt på bestillingen din, hvis du bruker rabattkoden "januarsalg". Hos lillegull finner du merker som Celebrian's, Blue berry onesize, Charlie Banana, Megaroo's, Katydid, Wonderoo, Weeone, Smartipants, Tiny tush og Otterblotter. Du får også kjøpt masse tilbehør og annet stash. Selv har jeg bestilt meg ny forsyning med Ewe need it på januarsalg.

Bleieboden har ikke noe januarsalg foreløpig, men en velfylt restekasse i januar duger jo det og!

Hos LevLogisk er månedens tilbud blant annet 50% avslag på Apple Cheeks, både trekket og innleggene. Du får også store bleieposer til 55% avslag. Det begynner å bli utplukket, så her er det bare å hive seg rundt!

HippeHippo har en salgskategori de også, og det ser ganske utplukka ut men kanskje de har akkurat det du trenger påfyll av?

 Ønsker du deg BubbleButt til samlingen så får de du på salg hos Eddabedda. De selger dessuten longies fra både WoolHour og S'bish til reduserte priser, og bleier fra The Eli Monster til 50 kroner under ordinær pris.


Vet du om noen andre? Kom gjerne med tips, så redigerer jeg det inn i innlegget her! :-)

Happy shopping!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker