lørdag 26. mars 2011

Barnehagebleier

Barnehageplassen er et faktum; fra høsten av blir det barnehagegutt av lillebror. Det kjennes veldig rart, men jeg tror det blir bra for oss alle. Etter at vi dro til Sri Lanka så hadde han et skikkelig vekstsprang, så da vi endelig kom hjem til alle de fine bleiene hans igjen så var nesten alt begynt å bli for lite! Bleieboden har hatt supertilbud på BG AIO, og med barnehagestart i bakhodet slo vi til. Vi liker BG veldig godt, passformen er super og så er de jo selvfølgelig superenkle i bruk da. Ikke de mest spennende printene, men de lyser fint opp i bleiehylla med alle de fine fargene. Vi må nok ha litt flere til barnehagestart, men dette er jo en begynnelse. I tillegg kommer vi til å trenge ett par våtposer i fine print, og litt rispapir også. Litt usikker på om det blir enda flere BG, det finnes jo masse spennende bleier der ute som vi ikke har testet ut enda...Hva er din favoritt-barnehagebleie?

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med innkjøpet! og barnehage gutten:) Vi får selv en liten barnehage gutt etter sommerferien, og satser da på TB i barnehagen også:) Han skal i samme barnehage som storesøsteren, som også brukte TB der og det gikk heldigvis fint:)
  Jeg har falt litt for Alvababy-bleiene, og vurderer disse som barnehagebleier. Men jeg er helt ening med at BG er helt fantastiske, selv om det ikke er de "kuleste" bleiene vi har i skuffen:p

  SvarSlett
 2. ..hjelpes! Det ble mye "barnehage" i ett og samme innlegg :p

  SvarSlett
 3. Vi har noen Alvableier vi også, men jeg skulle ønske de kom med borrelås istedenfor knapper! Bortsett fra Bittiene, har har alle våre favorittbleier borrelås. :-P

  SvarSlett
 4. Vi kjører Alvababy i barnehagen. Nå er knapper favoritten her, men jeg vurderte lenge om vi skulle ha borrelås, men endte opp med at det viktigste var at de bleiene som var i barnehagen var like. Vi bruker ikke disse hjemme, kun i barnehagen. Alvababy våtposene passer også perfekt i barnehagen.

  SvarSlett
 5. Eg kjem også til å bruke alvababy bleier i barnehgen til hausten...;)

  SvarSlett
 6. Synes lillebror får så innmari sprettrompe med Alvableiene. Er det bare oss? Føler den er veldig stor bak, så passformen blir litt... annerledes. Den sitter jo greit nok, men litt posete og stor bak, liksom? Men hovedsaklig er det knappene som er "problemet" for vår del. Vi bruker de som "krisebleier" hvis alle andre er til vask.

  SvarSlett
 7. Vi bruker BG lommebleier i barnehagen, det er jo greitt for dei at det er ein type bleier der (sjølv om dei sjesker på Alvababy-ene med hjerter og artig print som ho har på ved levering). Eg synes borrelås i bhg virker greiast, det minner vel mest om eingongsbleiene dei er mest vand med. Dei fester bleiene mykje lausare enn vi sjølv gjer, men så lenge dei ikkje lekk uansett er det jo greitt.

  Vi bruker totsbots våtposar, bæsjen går i do eller i søpla uansett, og dei har aldri klagd på lukt etc. Alvababy sine våtposar har veldig spinkel glidelås, viss vi må ha glidelåsposar har eg tenkt på å sy nokre sjølv av gamal voksduk (stoff&stil sin er ganske mjuk) - passe store til 3 bleier, og med skikkeleg glidelås.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Online Plagiarism Checker